Η Academy team είναι υπεύθυνη για την διοργάνωση των ακαδημαϊκών σεμιναρίων. Το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 η ομάδα απαρτίζεται από τέσσερα μέλη. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα των Local Teams.

Events

dd/mm/yyyy
Event title.
Event description για κάθε νέο event που διοργανώνεται.

22/04/2021

Επαγγελματικός και Μεταπτυχιακός Προσανατολισμός

📍Η EESTEC LC Patras επιστρέφει κοντά μας με ένα online event, το οποίο εστιάζει στην εξέλιξη ενός φοιτητή μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών.  Στην διάρκεια του event θα συζητηθούν τα εξής θέματα: η μετέπειτα πορεία ενός τελειόφοιτου, οι ακαδημαϊκές προοπτικές του, οι πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας, ακόμη και τα πρώτα βήματα για την ίδρυση μίας Startup εταιρείας.

👨‍🏫Ομιλητές θα είναι οι: Αθανάσιος Τσακαλίδης, ομότιμος καθηγητής στον τομέα Λογικού των Υπολογιστών στο Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (CEID) στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Νάσος Κοσκινάς, CEO και ιδρυτής της POS4work.

Εάν θες κι εσύ να συμμετάσχεις στο event θα βρεις παραπάνω πληροφορίες μέσω της σελίδας του facebook.🖥️

13/06/2020

Machine Learning Algorithms with Applications on Graphs.

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν θέματα όπως οι αλγόριθμοι στο machine learning και το πως συσχετίζονται με τη θεωρία γραφημάτων καθώς και εφαρμογές τους στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
Ομιλητές ήταν οι: Μακρής Χρήστος (Αναπληρωτής Καθηγητής), Πισπιρίγκος Γιώργος (MSc.), Σίμος Μιχαήλ-Άγγελος (MSc.) και Σιατερλής Κωνσταντίνος (MSc.). 

09/05/2020

Design: Βασικές αρχές και εφαρμογές στο software development.

Σε αυτό το σεμινάριο έμπειρα μέλη του LC Patras παρουσίασαν τα βασικά στοιχεία και αρχές του Design όπως: η θεωρία χρωμάτων, η τυπογραφία και η διάταξη αντικειμένων σε μια σύνθεση. Παράλληλα οι συμμετέχοντες έμαθαν πως να σχεδιάζουν ένα User Interface μέσω ενός δωρεάν λογισμικού.

Ακόμα το σεμινάριο περιείχε και ασύγχρονο κομμάτι εκπαίδευσης κατά το οποίο οι συμμετέχοντες έκαναν πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που πήραν δημιουργώντας το UI μιας εφαρμογής για κινητό.

Event photo with Participants

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε συντονισμένοι, αναμένονται νέα events…