Our Partners

EESTech Challenge Sponsors

Ας γνωρίσουμε την ΕΥ, Diamond χορηγό του EESTech Challenge Πάτρας για φέτος.

Σκοπός της ΕΥ είναι να χτίσει έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο, συμβάλλοντας στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία και στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές. 

Με την βοήθεια των δεδομένων και της τεχνολογίας, οι διαφορετικές ομάδες της ΕΥ, σε παραπάνω από 150 χώρες παγκοσμίως, χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και βοηθούν τους πελάτες να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν. Δουλεύοντας σε θέματα διασφάλισης, διαβούλευσης, δικαίου, στρατηγικής, φορολογίας και συναλλαγών, οι ομάδες της ΕΥ θέτουν εύστοχες ερωτήσεις για να βρουν νέες απαντήσεις για τα σύνθετα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος μας.

 Η EY δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1926 και έχει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – με νέα γραφεία που θα ανοίξουν σύντομα στην Πάτρα. Eίναι μέρος της περιοχής EMEIA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία, Αφρική) και μία από τις 31 χώρες που αποτελούν την CESA (Κεντρική, Περιοχή Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, τη μεγαλύτερη και πιο πολιτιστικά ποικίλη περιοχή της ΕΥ.

Αν θελετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΥ, σας περιμένουμε στην Open Day ημερίδα μας στις 22 Μαρτίου εκει θα έχετε την δυνατότητα να συνομιλήσετε προσωπικά μαζί τους σε open booths 

Ιστοσελίδα:  https://www.ey.com/el_gr 

💎 Έχοντας λάβει πολυετή στήριξη από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Oracle Academy, είμαστε φέτος, στην ευχάριστη θέση, να το έχουμε ως Honoured χορηγό του Διαγωνισμού μας!

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Oracle παράγει καινοτομία πάνω στην οποία έχει βασιστεί η ανάπτυξη ολόκληρων κλάδων. Με τζίρο $40 δισ., περισσότερους από 133.000 εργαζομένους, 430.000 πελάτες και 20.000 συνεργάτες σε 175 χώρες, η Oracle παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα επιχειρηματικών εφαρμογών, ασφαλή και αυτόνομη υποδομή στο Oracle Cloud, λογισμικό και hardware.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η Oracle έχει ως στόχο την ενίσχυση της εκπαίδευσης Πληροφορικής μέσω του δωρεάν, διεθνούς, εκπαιδευτικού προγράμματος Oracle Academy. To πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής, όλων των βαθμίδων, δωρεάν εκπαιδευτικούς και τεχνολογικούς πόρους, ώστε να προετοιμάσουν τους μαθητές και φοιτητές τους για σπουδές και καριέρα στην αγορά Πληροφορικής. Η πρόσβαση σε λογισμικό και cloud υπηρεσίες δίνει τη δυνατότητα εξοικείωσης με τις τεχνολογίες που αξιοποιεί η αγορά. Το εκπαιδευτικό υλικό ενισχύει τις δεξιότητες προγραμματισμού με Java και SQL, σχεδιασμού βάσεων δεδομένων, cloud και διαχείρισης έργων, και δίνει την ευκαιρία επαγγελματικών πιστοποιήσεων τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους φοιτητές.

Εάν σας ενδιαφέρει να συνομιλήσετε μαζί τους, σας περιμένουμε τη Τρίτη 22 Μαρτίου στο Open Day!

💎Ήρθε η στιγμή να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την Think Silicon, την Golden χορηγό μας!

 

H Think Silicon Μονοπρόσωπη A.E., μια εταιρεία του Ομίλου Applied Materials, ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα (HQ) και έχει παραρτήματα στην Αθήνα (DC), στο Τορόντο, (HQ North America), στο Όστιν, Τέξας (Sales office), στην Κολωνία, Γερμανία (Sales office), και στο Ταϊπέι, Ταϊβάν (Sales office) εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση και υλοποίηση υψηλής απόδοσης 2D & 3D Μονάδων Επεξεργασίας Γραφικών (GPUs) και Ελεγκτών Οθόνης (Display Processors/Controllers) για την αναδυόμενη αγορά του IoT, των wearables, των οικιακών συσκευών και οθονών βιομηχανικού αυτοματισμού. Επίσης, η εταιρεία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό Machine Learning Accelerators για την αγορά της τεχνητής Νοημοσύνης. Η ομάδα σχεδιασμού αποτελείται από 1) το Hardware group που έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και χαρακτηρισμό ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (IC), 2) το System Software group, που αναπτύσσει τις βιβλιοθήκες λογισμικού με τις διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών για γραφικά (Graphics APIs), και 3) το AI SDK group, το οποίο αναπτύσσει λύσεις μηχανικής μάθησης (Deep Learning), σχεδιάζοντας και εκπαιδεύοντας τα κατάλληλα μοντέλα. Oι πελάτες της Think Silicon είναι εταιρείες παραγωγής ημιαγωγών όπως η Atmel / Microchip, Dialog Semiconductors, Sequans Communications, Faraday, Lattice Semiconductor και άλλες.

 

Εάν ενδιαφέρεσαι να έρθεις σε επαφή μαζί της, σε περιμένουμε τη Τρίτη 22 Μαρτίου στο Open Day του Διαγωνισμού!

💎Η ABB αποτελεί τον Bronze χορηγό του EESTech Challenge. Πάμε λοιπόν, να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Η ABB είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, που πρωτοπορεί στον μετασχηματισμό της κοινωνίας και της βιομηχανίας, ώστε να επιτύχει ένα πιο παραγωγικό και βιώσιμο μέλλον. Συνδέοντας κατάλληλα λογισμικά με το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της στους τομείς του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής & Εγκαταστάσεων, του Βιομηχανικού Αυτοματισμού, καθώς και των Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής, η ABB επεκτείνει τα όρια της τεχνολογίας για να οδηγήσει την απόδοση σε νέα επίπεδα. Με μια ιστορία διακρίσεων και υπεροχής που μετρά πάνω από 130 χρόνια, η επιτυχία της ABB καθοδηγείται από 105.000 ταλαντούχους εργαζομένους σε περισσότερες από 100 χώρες.

Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί που εργάζονται στην ABB καινοτομούν συνεχώς, υποστηρίζοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών που αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση, την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα για τους πελάτες μας στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και τις υποδομές.

Ιστοσελίδα: www.abb.gr

ABB1_rgb300_10mm(1)

Annual Sponsors

Coming soon…